Färsen som jag gjorde burgare av blandade jag ihop med en dryg tsk rökig salsa som finns på tex mex-hyllan, lika mycket dijonsenap, salt och svartpeppar
Jag åt min burgaremed en skiva ost, gul lök, dressing och ruccola sallad. Och förresten, ni vet väl att man ska alltid vänta med att salta tills efter köttet är tillagat
Köttet blev fläskfilé som marinerades i tabasco chipotle (rökigt) och whisky. Med uppgiften att laga mat till två karlar som jobbat hårt med trädäck bestämde jag mig för att kött och potatis var en bra utgångspunkt
Sen häller du på lite av oljan hela tiden medans du mixar ihop den till en krämig dressing. Sen smaksatte jag med flingsalt och färsk rosmarin, det är en smaksak
Joline gjorde riktigt tunna hamburgare på grillen häromdagen, som jag tycker är allra godast. Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robin till vinsten i melodifestivalen. Mårtenssons är väldigt nöjda med resultatet, för även om Yohio blev vår favorit så blev Robin vår andrahandsfavorit
Mixa med stavmixer till lagom konsistens så ketchupen får en slät konsistens. Hacka grönsakerna och lägg i kastrull och koka med övriga ingredienser på svag värme i ca 10 min
Burgare. Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. Burgare. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.