Arbeta in mjölet efter hand, spara någon deciliter till utbakningen. Halloj. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
September 22, 201616. Mat & Middagar. Veckans middag. Piroger. September 22, 201616. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Och nu tog denna sommarens semester slut. Vi har haft en toppenvecka då vi varit på bröllop, myst på landet och firat bröllopsdag på spahotell i Sundsvall
Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning. I går körde jag en riktig fuling. Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg
Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått
Okt. 24. Veckans drink. med smak av äpple och kanel. Kategorier. Fredagsdrinken. av Christine. Hej,. En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Krama ur överflödig vätska efter en stund. Blanda med yoghurt, salt och vitlök efter smak. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Att vara i Åre är verkligen avslappning och jag tycker det är perfekt att vara i backen tidigt, åka mycket på förmiddagen och äta lite senare lunch och inte nödvändigtvis åka mer efter lunch
September 29, 2016 14. Mat & Middagar. Veckans middag. Kantarell- & salamipasta. September 29, 2016 14. 43. Den här krämiga och smarriga pastan lyxade vi till vardagsmaten med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.