En aptitretare medEdamamebönor och havssalt, mycket enklare kan en maträtt inte bli. Under helgens workshop med matfotograf Matilda Lindeblad hade vi två spännande teman att fotografera, desserter samt asiatisk mat
Vad hände egentligen med att maila CV och ansökningsbrev. Om du använder oskalade edamamebönor, och är hungrig, så tänk då på att en hel del vikt går bort i form av höljet om bönorna
Ät med fördel kallt efter att ha stått i kylen ett tag, men funkar också varmt. Ovan med kycklinglårfilé och torrsenap i örtdressingen 3-4 st kycklingfiléer
Servera med hela blomkålsbuketter, kokta spritade edamamebönor tillagande enligt anvisningarna på förpackningen och grovt bröd med philadelphiaost och hackad persilja
Lammytterfilé medörtdressing. Det beror på att mitt första möte med lamm var i maträtten får i kål som min mamma lagade när vi var små, det smakade ullstrumpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.