Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och slå på vatten och olja. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Inlägget Glutenfri och varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness. Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad
Riktigt härliga blev de här saftiga ochnyttiga frukostbullarna, som jag dristade mig till att baka häromsistens när jag fick lust att variera brödbaket
Det var Friends of Adam som först introducerade det näringsrika durramjölet i Sverige (tror jag i alla fall), men senast jag var på inköpsrunda hos Tant Grön hittade jag durramjöl av ett annat märke
Vispa upp ägg, mjölk och socker. Smält smöret och blanda ner det i vätskan. Häll ner degvätskan i de torra ingredienserna och arbeta degen smidig i ett par minuter
Inlägget Banan- och kokosmuffins glutenfritt sockerfritt recept dök först upp på Rawness. Måste fortsätta jobba nu men delar receptet på mina goda banan- och kokosmuffins som jag hann slänga ihop i helgen mellan löpning, skogpromenader, gymnastiktävlingar och walk in closet-rensningar
Hursomhelst ställde jag frågan vilka era favoritrecept är, och mina havrescones tycks vara populära. Jag har också sett mina morotsscones bakas och dokumenteras på instagram ett flertal gånger
1Tillsätt nötsmör och havregryn och mixa tillsammans med dadlarna. 1Klicka ut degen på bakplåtspapper och platta ut till en rektangel. 1Ta ut och skär i portionsbitar. 1Smält chokladen i en skål och doppa barsen precis så mycket eller lite som du vill. 1Lägg på bakplåtspapper och toppa. 1När chokladen har stelnat, slå in barsen i aluminiumfolie och förvara i kyl eller frys, så är du alltid redo för ett snabbt och energiladdat mellis
Så svårt att sova när solen sticker en i ögonen redan kring ett tidigt klockan fem och vem vill egentligen sova när det är sommar och sol och man har en hel ledighetsdag framför sig att spendera
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Inte en vanlig med socker och mjöl förstås, utan en nyttigoch proteinrik variant. Detta recept har jag tagit direkt ifrån Emmys Liv, och jag gillar den skarpt har gjort den fler gånger än jag kan komma ihåg, haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.