Kanske en till synes konstig kombination, men det passar utmärkt medsalt karamell till. Det går inte att komma ifrån att det är något speciellt med kombinationen syrligt äpple, kanel och kardemumma
O´hoj salted caramel. Sist ut på middagsbordet kom den här söta godingen. Den är otroligt enkel att göra men behöver ett par timmar i kylen för att stelna
Vad som gjorde den lite extra bra var den hemmagjorda saltakaramellsåsen. När kakan är klar och såsen redo, är det bara att ringla på karamellsåsen och sedan toppa och dekorera kakan efter humör och smak
I skrivandets stund sitter jag ute på altanen med datorn på knät. Ledighet till trots, jag har inte glömt att jag lovade er mitt favorit recept på salt karamell-sås
Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Add zucchini in even layers to dehydrator then sprinkle with coarse sea salt. 4 cups thinly sliced zucchini (about 2-3 medium). 2 teaspoons coarse sea salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.