Här kommer receptet på en krämig dressing som är god till de flesta sallader. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar
Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Tillsätt olja och vinäger och mixa till en jämn dressing. – Coleslaw, Fetaost och hallonsallad, Pekannötsallad med persika och en underbar varm sallad med paprikadressing
Idag gjorde jag en räksalladtill middag och till den gjorde jag den här dressingen. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera tillräksalladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.