2017 kommer
att bli ett avgörande år för vår planets framtid. Det är, bokstavligen, nu eller aldrig. Och det är fint att se att mycket börjar vända, att vi är på väg i rätt riktning. Och jag ser fram emot att göra vad jag kan för att vara en del av den positiva kraften. För planetens skull, och för våra framtida vintrar, är det en given fokuspunkt för 2017.
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Mastigt, men sjuuukt gott. Gör så här. Det brukar vara ett gott tecken. Gör så här. 4Blanda till sist ner rumsvarmt smör och rör om försiktigt tills att blandats ordentligt. 13-14 minuter bör vara lagom för den att stå inne. 13-14 minuter bör vara lagom för den att stå inne
Dels kan du kika in den här [länk] listan, men du kan också ersätta äggen med t. Det är lite mycket just nu, så det kommer vara lite tyst här ett tag framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.