Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill. Varva bottnarna på samma sätt som du precis gjort men låt tårtan vila minst 10-20 minuter i kylen. Låt vila i kylen i ytterligare 10-20 minuter
Enjoy. Nu går det bra att rösta på läsarnas tårtor i Tårta vs Tårta-tävlingen. Efter några om och många "men" har jag nu lyckats få till en Facebook-sida för Louise´s Spis
8-10 min, de ska bara få liiite färg på kanterna. Alltså, de här kakorna var sinnessjukt goda. Sådär sega och fullproppade med choklad som bara amerikanska cookies kan vara
Jag äter gärna Häagen-Dazs med Vanilla/Brownie/Kola, Strawberry& Cream samt Bailey's. Nästa tar jag nog den större mängden Philadelphia till DDL-fyllningen, då den kom lite i skymundan nu
En myt är att rom innehåller massor av socker bara för att rom görs på melass / sockerrör men fermenteringsprocessen skapar etanol som inte innehåller varken socker eller kolhydrater, dock kan en del romsorter, speciellt smaksatta innehålla lite socker och det beror på smaktillsatser som krydd- eller fruktsmaker
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
I deep-fry food very rarely and when I made these double breaded mozzarella I did not deep-fry them, but instead I used plenty of oil in a frying pan, but not so much that the mozzarella was covered with the oil
) Det är fyra bottnar med en hallon- och chokladtryffel som fyllning. För ett par veckor sedan fyllde jag år och då gjorde jag denna Double chocolate and raspberry cake från Roy Fares
Kakorna flyter ut något så beroende på hur stora du vill ha dem är det lagom med 9-12 st/plåt. Grädda i 200 graders värme i ca 8-10 minuter, den kortare tiden om du önskar dem något kladdigare. ”Mitt i veckan-mys” med tacogratängLaxtournedos med färskost och soltorkade tomater 6,5 dl vetemjöl
MonteringLägg en chokladbotten på ett tårt- eller serveringsfat. ♥ Choklad och maräng tårta med jordnötsnougat och choklad smörkräm ♥En sats ger en hög tårta i fyra lager á 18 cm, ca 14-16 bitarTid. SSSSS+++++ Ingredienser chocolate cake, One Bowl ChocolateReceptet ger 4 runda bottnar på ca 18 cm eller 3 på 22-23 cm. Fördela i formarna och grädda i mitten av ugnen för ca 30-35 minuter eller gör tandpetartestet. Stäng av ugnen men låt marängerna kallna i ugnen för 1- 1,5 timme. Koka för ca 1-2 minuter och ta bort från spisen. En sats räcker till att frosta och fylla en liten tårta , ca 16-18 cm, eller till 20 cupcakes2 1/2 dl strösocker0,6 dl vatten4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor2 msk strösocker300 g rumsvarmt smör fördelat i små bitar4- 5 rejäla msk mörk kakao (själv använde jag min svarta kakao som jag hade köpt på nätet) eller150 g smält chokladBlanda 2,5 dl strösocker och vatten i en kastrull och koka tills det når ca 118 grader. ca 14-16 bitar. 22-23 cm J
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.