Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Häll tillbaka i kastrullen och på låg värmen under konstant omröring rör du tills blandningen börjar tjockna lite och häll det över chokladen, häll i cognac
Chocolate Ballerina Cupcakes with Vanilla Cream Frosting and Peppermint Fudge. If you ask me you can never go wrong with chocolate, vanilla and peppermeint
Häll tillbaka i kastrullen och på låg värmen under konstant omröring rör du tills blandningen börjar tjockna lite och häll det över chokladen, häll i cognac
Place the bottom cakelayer on a cakestand or plate, top side up. For this cake you will only need three layers so if the fourh layer magically disappear I won´t tell
Light and airy cakelayered with lemon curd, whipped cream and pulps from fresh passionsfruits. I just adore how sweet it looks when the curd, cream and passionfruit peeks out between the layers)
Another remarkable thing was that the three layers I created turned into a swirl of chocolateandpeanut butter mix which made the whole experience even better since it all mixed
Jag vet inte vad det är, men det är som om det är meningen att man ska blanda just körsbär ochmandel i en tårtaoch sedan täcka in den i en vit chokladfrosting
För att inte tala om kombinationen banan, jordnötssmör och mörk choklad som blir riktigt god. Blanda ihop samtliga ingredienser och rör till en jämn smet
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnandechokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,ochchokladpynt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.