Eftersträva en slät yta båda ovanpå och runt tårtan innan du börjar spritsa. Koka upp grädde och hallonpuré i en tjockbottnad kastrull, häll det över äggulorna ochblanda
Vispa eventuellt upp frostingen igen och bred slutligen ut resterande frosting på tårtan. Bara att ta fram en bit och låta tina när andan faller på eller om det kommer oväntade fikagäster
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Chocolate Ballerina Cupcakes with Vanilla Cream Frosting and Peppermint Fudge. If you ask me you can never go wrong with chocolate, vanilla and peppermeint
Jag är väldigt nöjd med tårtan men ska öva på att spackla och spritsa mer. För ett par veckor sedan fyllde jag år och då gjorde jag denna Doublechocolateand raspberry cake från Roy Fares
This is a lovely little cake, packed with flavours from passionfruit, lemons and warm vanilla. Så stora effekter och så många löften om den annalkande våren
Jag vet inte vad det är, men det är som om det är meningen att man ska blanda just körsbär ochmandel i en tårtaoch sedan täcka in den i en vit chokladfrosting
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Vispa eventuellt upp frostingen igen och bred slutligen ut resterande frosting på tårtan. Vispa ett par minuter så att det blir en jämn ochsilkesliknande frosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.