Här kommer receptet som jaglagade i lördags. Jaghar nog bara ätit färsk hummer förut, men gratineradvar riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosamarsipan och garnerad med rinnandechokladganache,maränger, färskahallon, macroner, pärlor ,ätbartglitter,ochchokladpynt
Fill the cakeand return the cake in the refrigeratorwhile you prepare the butter cream. Den här tårtanharjagvelatprova på attbaka länge och när ingen mindre än en avminabästa vänner blir min granne så är det klart det skafiras med något riktigt gott
Amy, don't cut the bread when it's still warm. hopefully in the local stores close by. Take out the breadand let it sit under a cloth for awhile before cutting up and enjoying it, yum
Since I don't use gelatin in my baking, I use agaragar powder instead. Bring the whipping cream, agaragar, powdered sugarandvanilla powder in asaucepanwhile stirring constantly
Don't forget that you now only need to write in the link field to find my blog. Tågresan hem från Stockholm igår var mycket smidig och bekväm men det tar ändå på krafterna, och jagdäckade tidigt på kvällen när jagla mig i sängen
Let cool in the pan for awhile, then tilt it on arack to cool further. Häromdagen bjöd jag hem en kompis på middag, och med sig hade hon efterrätt - kanske världens bästadeal
//It has been a big hype about the sweet potato for awhile now and I love them but I´m stuck in the French fries trackandhad to expand my horizons during the week
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.