Jag har ganska många kokböcker hemma. Det finns de som skulle påstå att jag har jättemånga kokböcker hemma, men jag hävdar bestämt att jag skulle få plats med ett gäng till
I min djävulska lilla choklad tårtelitårt. I min djävulska lilla choklad tårtelitårt. 200 g rumsvarmt smör270 g strösocker3 ägg60 g kakao300 g vetemjöl½ tsk bakpulver1½ tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1 tsk salt3 dl iskallt vattenSätt ugnen på 175 grader
(English below). Tänk vad fort tiden går när man har roligt (eller bara är djävulsk upptagen). Hösten har verkligen kommit till Stockholm nu, det är gul/orange/röda höstträd överallt
Operation frystömning pågår fortfarande här hemma. Häromdagen hittade jag åt en förpackning chorizo som ville bli middag, och vem är jag att neka mat att hamna i min mage
I måndags gjorde jag det som man alltid bör göra men sällan orkar. Jag bytte om i takt med blixten när jag kom hem från jobbet och begav mig till gymmet DIREKT
Deviled eggs, eller djävulska ägg, är ett vanligt inslag i USA till Halloween och andra högtider. Vi har våra ägghalvor med majonnäs som vi älskar på påsk, olika bufféer, jul osv
Blanda allt i en bålskål och skiva frukten och lägg i. Jo då, det stämmer att hon tar 33 cl läsk bara, för att den ska vara djävulsk men jag tar 1- 1,5 liter
Jag älskar att amerikanska kakor alltid har så medryckande namn. Jag menar ”death by chocolate”, ”angel food cake”, ”Mississippi mud cake” och ”red velvet cake”… där har ni några riktigt catchy kaknamn
När vi igår kväll spånade på dagens middag hade vi en favorit i repris på lut, men insåg att vår frys inte hyste in några kycklingfiléer för tillfället
Ölkossa, tomatsoppa och något synd om mig. En religion som jag tycker verkar vara vettig och sund, iallafall av de lilla jag känner till om den är Buddism, ja menar va snäll och sund så föds du om till något bättre, är du elak och jävlig så föds du om till något sämre
Djävulska ägg. Gårdagens påskaftonfirande var intensivt. Först hem till J. s föräldrar som dukat upp ett otroligt påskbord till alla söner med familjer
Marknadskonfekt hoppas jag har varit en stor del i allas uppväxt. Jag kan än idag inte gå förbi en marknad utan att känna ett besinningslöst krav på dessa djävulskt goda karameller
2 plåtar. 1. Värm ugnen till 175°C. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. 2. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.