Tidenverkligen bara rusar ivägochvi är redan imitten på januari. Har ju förstått att det finns endel som faktiskt saknat nya recept, ni är verkligen ett härligt gäng läsare, så jag villverkligen tacka för all fin respons, det är ni som gör det så kul att faktiskt blogga
Blanda ihopvin, fond och grädde. grytbitar. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Salta och peppra köttet och bryn det sedan runtom på hög värme i smör eller olja
Jag garnerade mina med kristyrochvittglitterflakes. Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskvikenoch kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Ulrik han serverade hallonparfaittill efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- ochBailey's pannacotta med vit chokladmousse
Vit choklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag. Hoppas ni haft en skön start på denna veckan så här långt
Vispa äggulor och socker krämigt. Smält chokladen i ett vattenbad eller imikron. Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.