Aosta-dalen i norra Italien. Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under åren har jag arrangerat vinresor till både Italien och Tyskland och håller i vinprovningar i alla vintyper, runt i Sverige
Ny vecka, nya tag och dags att komma tillbaka till matrutinerna igen efter att ha varit borta på mini-semester i Montenegro och Kroatien med tjejkompisarna
Skär vattenmelon-köttet i bitar, lägg i en burk och sätt in i frysen. Att dessutom kunna kombinera detta glassätande till frukost med din favoritfrukt, jaaa
En traditionell italiensk pesto består av riven pecorino-ost, vitlök, basilika, olivolja och pinjenötter, men nu för tiden finns det oändligt många varianter av pesto, vilka även jag har visat några varianter på
I had about three liters of fresh veg- and fruit juice every day. So the first three days this week I was on a juice-detox inspired by Renée Voltaire’s book Juice Power and Detox
Vispa kontinuerligt på medel-låg värme tills blandningen är väldigt tjock. Jag har alltid trott att detta var den ultimata comfort-maten och jag förstår varför när jag tittade i ingedienslistan och insåg hur mycket ost som skulle i
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
4-6 500 g makaroner 1 l mjölk 6 msk smör 3/4 dl vetemjöl 1 riven, liten vitlöksklyfta 1 tsk dijonsenap 2 krm cayennepeppar 1 tsk salt 150 g riven lagrad cheddarost 150 g parmesanost eller gruyère 1 dl panko (asiatiskt ströbröd) Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.