Dillfyllda strömmingsflundror
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g strömmingsfiléer
  • 2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • 1/2 dl dill, hackad
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • 2 msk smör
  • 1 msk rapsolja
  • 3 msk vit sirap
  • 1 msk ättiksprit, 12 %
  • 2 msk vatten
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 msk dill, hackad
  • 350 g broccoli- och blomkålsbuketter
  • 100 g sockerärter
  • 75 g haricots verts
  • 2 knippor rädisor
  • 4 salladslökar, skivade
  • 50 g färsk spenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.