När man tempererar choklad och gjuter praliner och hoppas på det bästa. Började dagen med att baka bröd efter ett nytt recept, där brödet gräddas i en gryta i ugnen
Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Jag ska nog inte sticka under stol med att jag misstänker att färgen hade blivit ännu mer tilltalande om jag inte hällt av den där decilitern med knallrosa hallonsaft
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttit fint i den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog det som saknades
Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Jag har fått dille på det helt enkelt. Det har doftat äpplen och kanel här hemma i veckor nu. Börja med att mäta upp smöret och låt det stå framme och bli rumsvarmt
Stek/grilla köttet på hög värme och ät tillsammans med ris och marinerade grönsaker. Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.