Somomdet vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning kännssom bergsbestigning
Vi har viltveckor här på gästgivaregården och detinnebär att min norrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds det på renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härlig pepprig sky och ugnsbakad potatis i buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårta med hjortron, rapphöns i portvin och älgfärswallenbergare
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen ärsom sagt gott, men detär ändå tillbehören som gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut. Nej det gäller att inte deppa ihop för lite brända gryn och en sabbad kastrull, det fanns ju nya att koka så detär bara att köra på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.