Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Ner med alla godsaker i grytan och skjuts in i en kall ugn där det får sköta sej själv
Och nej, vi har ingen dresserad apa i köket. I dag blir det ett extra pedagogiskt inlägg i vårt kök, vi kände att det kunde vara på sin plats med några bilder för att förklara vissa av momenten i receptet
Jag har även fikat med en vän som ska få sitt första barn om cirka sex veckor. Jag har såklart bloggat och gjort det "vanliga" arbetet i from av bokföring, receptkreation, hantering av sociala medier etc
Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Den frågan eller snarare påståendet fick jag och till viss del stämmer det kanske. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Koka ytterligare några minuter så att grytan reder sig och smaka sedan av med salt och vitpeppar. Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom dethar hänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Skär smöret i bitar och blanda ner det. 1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.