Vi hade som vanligt lite gäster i helgen och självklart blevdetefterrätt efter middagen. Kommentarerna tilldetta smaskiga var bland annat “olagligt gott” och “fantastiskt” och jag måste faktiskt säga att detta är något av detgodaste jag gjort på länge
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Ni hittar receptet på världensgodaste vitlöksbröd här. Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blevdet ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Jag utnyttjade ett tips på s k snabbmousse och resultatet blev en mjuk och len, mycket god mousse som passade perfekt att pimpa med krossade kanderade violer
Grillarna går varma till höger och vänster för tillfället känns det som, så vad kan väl passa bättre än att ni får några tips på smaskiga grilltillbehör från Mårtenssons idag
Häromdagen åt jag jättegoda veganbollar på restaurang Chutney och blev sugen på att göra egna dito. Linsbiffarna är ett gott alternativ till bönbiffar och falafel, och de är relativt snabba att tillaga eftersom linserna går att koka på c
Jag är benägen att hålla med om att det iallafall är en av de godaste. I senaste Buffet delar kocken Tommy Myllymäki med sig av världensgodasteäppelsmulpaj
Japp, detblev en Mangosorbet med kokosflarnsrulle och björnbär som topping för att försvenska det lite grann… eller just för att det fanns i trädgården
Så detblev aldrig någon tur till gymmet utan jag bäddade ner mig i soffan i stället. Blev svettig av att ställa in matlådan i diskmaskinen… Så jag packade ihop och gick hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.