Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Dessa bjöd jag på när mina underbara pojkar kom hem från skolan idag
Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jaginte tog ett enda kort på maten
Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Helt galet verkar det nu närjag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott närjag tillredde det
Ibland går detinte att rädda allt men man kan tänka om och göra något annat av det misslyckade. Har hört att det kan fungera att lägga i några råa potatisar som får koka med ett tag och suga upp saltet, men har personligen lite svårt att tro att det är speciellt effektivt
I det här fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha närjag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu närdet är en del annat att pyssla med än att stå i köket
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så är det från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.