Det är ju den som avgör smaken ochden bör helst få puttra en stund på spisen. Gott och såsigt när man äter den direkt och så är den saftig även dagen efter
Annie har sagt att fredagen efter så vill ha hon ha chokladvåfflor, en annan av hennes favoriter. Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare
Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en av mina resor i Sörmland. Den halten stiger eftersom de får gå ute och beta gräs, precis det som djuren är anpassade för genom evolutionen
Servera med sallad, potatismos och ev någon sås, ex vis den nedan. Om man inte vill ha gräslök i biffarna så kan man istället strö den över den färdiga rätten
Den flikade sig så där härligt när man tryckte gaffeln igenom och det smakade absolut inte "fisk". På denna årets sista dag kommer inlägget om fisk som har tillagats av mig, hemma i köket
Sedan buljongtärningarna ochgrädden. Denna är garanterat en avvärldens bästa kycklingpajer. Dök det helt plötsligt upp två tillfällen denna veckan med helt otroligt goda pajer
Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Rör om då och då. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Den här kostmodellen är mer i ropet än någonsin och mängder av kokböcker publiceras. Klara har också formgivit den vackra boken och hennes man Hans har tagit de läckra bilderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.