Men ofta översteks den och blir torr och tråkig. Allt blir så mycket lättare då. Du kan också linda in köttet ordentligt i plastfolie och ugnsfolie och steka det färdigt i ugnen innan du steker på det i stekpannan
Ringla väldigt gärna över lite balsamicokräm eller droppa över balsamvinäger, det blir så gott till. Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m. Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé
Under åren har mängderna ändrats, men grunden är Agnetas. Hon har gett mig många tips då det gäller matlagning (båda mina systrar är väldigt duktiga att laga mat) och för länge sedan fick jag ett recept på rödbetssallad av henne
Till Fester med rester bjöd hon påden här brödgratängen, som passar alldeles utmärkt nu efter helgerna när några överblivna skivor av julskinkan kanske finns i frysen
Börja med att snitta fläskytterfilén på mitten, men bara så långt så den håller ihop längst ner. Skär den färska vitlöken i små skivor och lägg den i filén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.