När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Blanda i chokladen och gelatinbladet, och blanda till en slätsmet
När jag sätter ner min resväska ibland julglada paketpåsefyllda människor på den snöiga lite sandade perrongen, tittar upp mot dom blåa bergen och ser bortåt älven där isen ligger tjock känner jag också att “Jag Är Hemma”
Nu har jag äntligen ätit dendär avokadopastan "alla" i Finland ätit och pratat om sedan i höstas. Det var först i år jag hörde talas om denna pasta eftersom jag inte har så bra koll på vad det snackas om i Finland
Vit fisk i all enkelhet är tacksamt att göra här hemma utan en geggig sås eller liknande. lax kräver dock sitt tillbehör av nyttiga fetter i tillägg för att man inte ska behöva laga dem ett extra kvällsmål
I en traditionell prinsesstårta ska det inte finnas någon sylt, men jag valde att inte utesluta denna ingrediens eftersom jag kan tycka det är ganska gott med lite syrlighet som bryter av mot det söta
Om man blundar för attden innehåller en HEL nutellaburk så är den allatiders. Innan servering tycker jag personligen att det är godare att ha låtit tårtan stå framme ett tag innan, så det blir kladdig
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.