Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Det blev bra men en ganska fast marmelad. konserveringsmedel. vätska för att få rätt mängd socker. Denna gången gjorde jag om receptet och använde syltsocker i stället men då får man väga äpplen, aprikoser och ev
I och med att du trycker igenom köttfärsen genom påsens ganska lilla hål (du behöver inte använda något munstycke) så trycks smeten ihop på ett optimalt vis och du behöver bara forma bullarna litet lätt
Vid behov tillsätt mer mjöl, kavla ut tunnt och stansa önskade figurer. Lucia står för dörren och det är hög tid att ha tillgång till pepparkakor i mängder
Den första julskinkemackan är alltid denbästa. Förra veckan kokade vi vår skinka. För att få den extra saftig lät vi den ligga kvar i sitt spad över natten
Beroende på hur stora ägg du använder kan det behövas lite mer vätska. Dock inte exakt samma, utan jag har gjort små förändringar för att slutligen komma fram till ett grymt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.