Jag älskar att laga och äta mat och dricka goda viner och bara njuta av hela härligheten…men efter ett tag visar det sig både på vågen och det allmänna tillståndet, att det kanske blivit lite för mycket av det goda
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
. Nu är månen snart påväg från fullmåne till nymåne och det är den tiden som passar bäst till att detoxa kroppen från gifter och stödja kroppens alla reningsfunktioner
Sista dagen innan midsommar på jobbet i morgon, sedan påbörjas semestrar och utbildningsveckor. Tänkte passa på att bjuda kollegorna i mitt hörn på den härKladdkaka med hallonfyllning och grädde
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Foto. Mia Hagenmalm. Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Nu är det v44 och många barn är lediga från skolan, då är frågan vad skall man äta till lunch. Hade de små gullungarna hos oss igår och över natten, då testade jag en gratäng på korv och potatis med välkända kryddor som pizzakrydda
Nu är det dax igen min vän, vi höjer stämningen och sjung, nu är det snaaart jul igen. Ja det stämmer faktiskt, tro det eller ej men nu är det faktiskt dags för julbord och visst är det de första som är godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.