Påsken närmar sig med stormsteg och förutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Koka vattnet och slå sedan på först ca 1 dl och sedan mixa, värm vattnet igen, häll i, mixa. Detta för att försäkra sig om att äggulan överstiger 70 grader
Håller på och provar fram en bra gröt för Eric att kunna äta till frukost. Jag gillar själv inte olika "ägg-gröter", och provade först denna mandelgröt från Birgitta Höglund
Kavla inte för tunt, det är godast om brödet är lite tjockare (sen jäser det upp något när det gräddas också)Om du inte har en kruskavel som jag använder på bilden, så kavlar du ut med vanlig kavel eller plattar till som om du skulle göra en pizzabotten
Perfekt mat att ta till när lusten att stå framför spisen inte är sådär överdrivet massiv. För lite mer smak pudrade jag över lite torkade franska örter innan jag vek ihop hela härligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.