Mosa hallonen eller kör dom i en mixer. Lyft av från plattan. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram en liten stund innan man ska äta den
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Kanhända - detta recept avviker i alla fall från 'traditionella' recept på 'pitepalt' genom att inte föreskriva att fläsket bakas in som fyllning i palten
e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Har lagt mig efter att "Bolibompa" har tagit slut och sovit djupt (sömnproblem = borta)
Ett halvt världsberömt recept från GöteborgsPostens lördagsbilaga, Två Dagar. Bäst tycker jag om Dufvenkroks glögg med whiskysmak eller den som smakar konjak
Här ska ni få se beviset på att form ingen betydelse har. Denna bild fick jag av Kaija en läsare och bakare, detta är receptet Kransbröden ur Baka matbröd med LCHF x 3 = två fina limpor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.