Gnid in köttbiten med lite salt och peppar. Servera tillsammans med de tillbehör du önskar. Fräs hela biten om alla sidor på medelvärme i cirka 10 sekunder per sida
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
Blanda runt och krydda med salt och peppar. Smaka av såsen med salt, citronsaft och cayennepeppar. Ugnsbakadkolja, 4 portioner. 800 g filé av kolja eller torsk. Skölj och strimla purjolöken, låt steka med fläsket sista 5 min. Ugnsbakadkolja, 4 portioner 800 g filé av kolja eller torsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.