De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
Ingredienser Portioner. 8 125 g skållad sötmandel (125 g motsvarar ca 2 dl) 100 g socker (100 g motsvarar ca 1 1/4 dl) 4 äggvitor Smörkräm 4 äggulor 1 dl grädde 125 g socker (125 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 125 g smör Garnering 1/2 dl rostad, flagad mandel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Vispa ur stekpannan med litet vatten eller buljong och lägg tillbaka köttet i pannan. Häll över lök- och kryddblandningen, hetta upp alltsammans och servera med kokt eller råstekt potatis, marinerade tomater eller grönsallad, gärna bönor eller ärter
Här gör vi små potatispuffar av ett löst potatismos, som vi kryddar med oregano och persilja. Blanda potatismoset med äggulor, kryddor, matfett och kryddgrönt
Använden liten form med raka kanter. Smörj en ugnssäker form med raka kanter. Vispa äggvitorna till riktigt hårt skum och vänd ned dem i äggsmeten försiktigt, gärna med två gafflar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.