ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
Varva bröd med krämen. 1körsbärstomaterSkiva soltorkade tomater, salami och ruccola och blanda ihop med crème fraîche. 1Bre det översta lagret med färskost. 1Garnera med mozzarella, parmaskinka, basilika, oliver, körsbärstomater
Otroligt gott bröd, mjukt och luftigt inuti med en hård skorpa. Blanda ihop alla ingredienser tills ni får en jämn degklump och lägg i en skål täckt med hushållsfolie i kylskåpet, låt jäsa i cirka 10 timmar. Låt degen vila i en skål i 1,5 timme täckt med hushållsfolie. Skär tre skåror i limporna och låt vila täckt med en duk tills ugnen når 220 °C
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.