De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
Tillsätt de rensade räkorna och låt dem fräsa med några minuter, så de blir riktigt heta. Hetta upp, men se till att vitlöken inte blir mörk - då får den bitter smak
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Häll över lök- och kryddblandningen, hetta upp alltsammans och servera med kokt eller råstekt potatis, marinerade tomater eller grönsallad, gärna bönor eller ärter
Här gör vi små potatispuffar av ett löst potatismos, som vi kryddar med oregano och persilja. Blanda potatismoset med äggulor, kryddor, matfett och kryddgrönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.