Det har varit en lugn och skön förmiddag och lunchen är precis avklarad, framför tv. Min vardag,. Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbilden och jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Vi slogs dock igen av det som vi själva har emot matkassar - att de utgår ifrån att man vill stå och laga mat varje vardagkväll och då bara laga så mycket som går åt just den kvällen
Jag kör hårt på detta måndag till torsdag, fredag-söndag blir det lite mer som vanligt. Jag tränar varannan dag, för det mesta löpträning men jag kör även efter en dvs som heter "Funtional training" gjord av Annika Sjöö och hennes man Michael
benfritt kött av bog eller ytterlår. Hetta upp hälften av vardera smör och olja i en gryta. Tillsätt resten av smör och olja och fräs grönsaker och kryddor ett par minuter
-Jag tänkte dela med mig av receptet först om jag vet ifall det blir bra. Sockerlagen silas av varje dag och mer socker tillsätts, så lagen blir mer och mer koncentrerad
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Idag är det bara tisdag och jag tänkte laga en rätt på min sons favoritkött. Innan det är dags för svampplockning ska vi hinna med ännu en maskeradkräftskiva
För vår del denna söndag hade vi fyra små potatisar, morötter och créme fraiche i kylen. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.