Hm eller hur va det nu. äh vi låtsas som det regnar. Laxen det blev det vanliga, ni vet ugnsbakad på saltbädd osså romsås på det, mm mmmmmmm bli så gott
Visst andas det lugn och förhoppningar. För mig gör detdet i alla fall. Det är ledighet och njutning. Igår kopplade jag av med en GT (gin o tonic) och en skål med blandade nötter, och det kändes sådär lagom att avsluta arbetsveckan med det
Häromdagen inventerade jag kryddförrådet och upptäckte till min glädje att jag hade alla ovanliga kryddor som behövdes för att laga Lisa Förare Winbladhs Blomkålssoppa med curry, senapfrön och äpple
Så pappan och Viljar har varit hemma idag och medan jag sitter på jobb får jag bilder av en bondomelett och en gladskit till unge som mular omelett så det står härliga till
Idag har det blivit lite ute lek med lille prinsen, regnade lite smått hela tiden. Om det har regnat på förmiddagen, så vräkte det ner ett tätt, tätt regn när vi kom på att vi skulle klippa syrenen
Det fina med gubbröra är att den alltid är rätt oavsett tillfälle och tidpunkt. Västerbottensost är ingen självklar ingrediens i den klassiska varianten men det är vår absoluta favoritost och allt blir så mycket godare med den
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.