Dagens recept har ett par veckor på nacken. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt tillfika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Dethänderinte ofta här i Halmstad, men ikväll har Lindexbjuditintillfestligheter när de har pre-shopping av SiennaMiller Hearts kollektionen och detvill jag absolut intemissa
Seminariethandlade om måltidspedagogik där två eldsjälar, Susanne Thorén och Hanna Sepp, bakom företaget ”Läromat” föreläste och berättade om hur man kan arbeta för att få förskole- och skolbarn ini köket samt hur all personal ute påförskolor och skolor kan samarbeta för att få en lustfylld och lärorik samvaro kringmatsituationerna
- Ja, först tog mamma en stor klump smör och tre mått havregryn. Halvkass och soffliggandes var hon ändå nyfikenpå vad det var förgottissomvikokadeihopi köket
Men - säg till om det fattas något. glas - mjölk, vin, skumpa, nubbe, whisky, drink, vatten. dl-mått. En av sakerna vi är riktigtskitsurapå är att man inte kan besöka Orsa Strandrestaurang när de har tivoliellervissaartistuppträdaneni ett större tält bredvid
Utan att köpa grilladkycklingeller steka på en köttbitvidsidan av. basilikaoch/eller oregano. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.