För att få lite mer smak på fisken kan man ha i en klick kryddsmör i foliepaketet och just kryddsmör går ju att variera i det oändliga med sådant som man tycker om men då barnen inte är särskilt förtjust i olika kryddor och smaksättningar fick det bli currysmör för curry är en krydda som de godkänner och gillar båda två
Det här var en fisk helt i vår smak. Underbart god. Bild lånad från Tasteline400 g hokifilé500 g wokgrönsaker0,5 dl persilja40 g smör0,5 msk curry1 tsk citronsaft1 vitlöksklyftaSaltPepparVärm ugnen till 200°C
1. Värm ugnen till 200°C. 2. Smörj 4 bitar aluminiumfolie med smör, fördela grönsakerna och krydda. 3. Lägg de tinade fiskfiléerna ovanpå, salta och peppra
Gör så här. Blanda smör med curry, vitlök, limeskal och limesaft i en skål. Salta och peppra. Knäck klorna och dela hummern, ta ut köttet ur skalet och skär i bitar
1. Blanda smör med curry, vitlök, limeskal och limesaft i en skål. Salta och peppra. 2. Knäck klorna och dela hummern, ta ut köttet ur skalet och skär i bitar
4 portioner400-500g kassler1-2 msk currysmör eller margarin till stekning1 strimlad röd paprika1 strimlad grön paprika1 dl strimlad purjo1 tärning grönsaksbuljong2 dl grädde2 msk tomatpuré, jag tog dock chilisås då tomatpurén var slut
Ta sedan upp dem, salta och peppra och blanda snabbt ner currysmöret i bitar. Sätt ugnen på 175°. Skölj bort blodet från fisken och gör små snitt här och var eftersom det underlättar vid stekning
Värm ugnen till 200 grader. Smörj 4 bitar aluminiumfolie med 1 tsk margarin, fördela grönsakerna och lägg de tinade fiskfiléerna ovanpå, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.