Garnera med dill. Skala räkorna och lägg i en plastlåda. Servera med citronklyftor och en kall öl. Klicka på majonnäs och så mycket räkor som får plats
Gnid in laxfilén med ex. Röktaräkor. Lägg frysta räkor i ett lager på ett aluminiumgrilltråg. Om du liksom vi har en kombinerad rök/grill så läggs kol och rökspån i rökdelen och räkorna ställs i grilldelen
Smaka av med salt. Skala räkorna. Toppa med Mörhultsröra, rödlöksringar, citronklyfta och en dillkvist. Bred smör på brödet och lägg på räkorna i en rejäl hög
Garnera med dill. Skala räkorna och lägg i en plastlåda. Servera med citronklyftor och en kall öl. Klicka på majonnäs och så mycket räkor som får plats
Smaka av med salt. Skala räkorna. Toppa med Mörhultsröra, rödlöksringar, citronklyfta och en dillkvist. Bred smör på brödet och lägg på räkorna i en rejäl hög
Krydda med salt. Garnera med lökringar och gräslök. Smöra brödet. Befria ålen från skinn och ben. Dela den på längden och lägg 2 strängar ål över brödet
Placera de frysta räkorna över gallret och strö över med saltet. 1800 g frysta räkor . 1havssalt efter smak Täck botten på röken med aluminiumfolie, strö spånen över och lägg på enris
Vi hittade lite röktaräkor och fryst scampi som vi förvandlade till en god tallrik tillsammans med en grekiskt lantbröd från Schelins konditori som förövrigt gräddar sina Wienerbröd perfekt bruna
Rökta och färska räkormed hemmagjord aioli och vispat smör samt baguette från Söderbergs. Förmodligen finns det mer avancerade recept men det här gick också väldigt bra och med lite vitlök till blev det perfekt till räkorna
Jag tycker att de är godast tillsammans med vitlöksbröd med örter och min hemgjorda aioli. Jag är inte överförtjust i vanliga räkor, men däremot röktaräkor, det älskar jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.