Pizzasallad på restaurang har aldrig varit någon favorit hos mig. Jag bestämde mig dock för att göra pizzasallad förra lördagen då vi hade några vänner över på spel och pizzakväll
Pizzasallad är bland det vanligaste som finns på alla salladsbord i Sverige. Att göra sig sin egna pizzasallad är både enkelt, billigt och den blir mycket godare och fräschare
Jag älskar de granola-varianter på vars förpackningar man kan se ordet "crunchy". Med tanke på alla recept på granola och müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
När han besöker köket, av någon annan anledning än att äta, brukar han för det mesta plocka lite med disken, brygga kaffe, poppa mikropopcorn, riva morötter och göra sitt stora paradnummer, som är pizzasallad (vilket han för övrigt är jättebra på att göra)
men nu blir det crunchy granola ett tag. Recept från boken Mat för hormonellbalans Crunchy granola. De senaste veckorna har det blivit mycket kanelmüsli på yoghurten,
Blanda kålen med finstrimlad lök och strimlad paprika i en bunke. Dressing. Koka upp olja, vinäger, vatten, socker, salt, peppar och oregano i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.