Börja med moussen. Smaka av med salt och peppar. Blanda gelatinbladen med 2 msk crème fraiche. Lägg ca 1 msk krabbmousse på varje crostini och dekorera med skivad salladslök
Crostinismed sardinröra. Vem kan motstå frasiga rostade baguette-skivor med någon god röra på. Jag kommer aldrig att glömma när en vän i Italien stolt skulle bjuda på egengjorda crostinis och så var de inget för mig som har svårt för inälvsmat i alla dess former
Så bslängde ihop en kräftröra och stoppade crostinis i ugnen. Idag blev det mat själv på dagen i väntan på kvällen när gubben skulle komma hem från jobbet med lite hämtsallad
Måste tipsa er om ett jättegott recept på crostinismed salami och philadelphiaost som jag brukar göra som drinktilltugg, det är superlätt att göra och är väldigt gott
Jag äter sällan vitt bröd längre med undantag för kafebesök och restauranter som serverar det och crostinis (små tunna skivor av bröd som du dränker i olja och gräddar i ugnen tills gyllna med pålägg som ostar, honung, sylt, skinka osv), det kan man använda det här receptet/brödet till, forma bara degen till baguetter istället för att fläta
Salamicrostinismed tryffelfärskost. Bred på färskost på crostinisarna och lägg sedan på ett. Alla hjälptes åt med kvällens middag och mys och vi hade fått i uppdrag att göra snittar och sås till varmrätten
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
Smaka av med Dijon-senap, salt och peppar. Toppa varje bit med en klick typ msk laxrilette - fördela så röran räcker till alla och toppa upp varje bit med resten av röran
Den där gula sörjan som kallades ärtsoppa var det väl egentligen ingen som vill ha, man man åt några skedar ändå, för annars uteblev pannkakorna med sylt
Jag serverar röran på små crostinis, eller varför inte göra en glutenfri. middagen med. Pilla bort skalet runt bönorna och lägg dem tillsammans med övriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.