Koka vete- och rågkross i hälften av vattnet tills det blir mjukt, ca 5 minuter. Häll i resten av vattnet och låt krossblandningen svalna till fingervarmt, 37°C
I vilket fall som helst så stannade vi på vägen till strandorten på Cranks och åt en toppenlunch. Cranks har varit en banbrytande vegetarisk restaurang i London, de finns inte i London längre så det var otroligt roligt att få äta deras goda mat
Kan inte nog poängtera hur goda dessa bröd var. Ni måste testa dem. Receptet kommer från "Vår bakbok". Funderar på om jag ska låtsas att jag har tappat bort boken och ta böterna för den från biblioteket
De här grova frallorna kommer nästan från restaurangen Cranks i London. Varför jag säger att de nästan kommer från Cranks är för att jag (såklart) har ändrat om lite
Äntligen fick jag möjlighet att testa några wobblers från Savage Gear. Det var en fin sommardag där jag även passade på att filma under tiden jag fiskade
Det börjar nästan bli tradition - att Bengtssons Fiske i Korsberga har en fiskemässa runt 1. a maj. I år var det dags igen och vi passade på att ta oss dit
Är du på jakt efter nya cykelskor och undrar vad skillnaden är hos olika typer av skor. Lugn. Läs köpguiden så vet du vad du ska kika på när du ska slå till
Mamma Lottes Cranksbröd. När jag växte upp var Cranks i London det hetaste inom grön matlagning och den första helt vegetariska restaurang jag varit på
Vaniljsås. Värm mjölk och socker i en kastrull till nära kokpunkten. Vispa samma ägg, vanilj och arrowrot i en skål och tillsätt sedan mjölkblandningen under vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.