Jag hade totalt glömt bort hur gott det är medCrêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampen och toppade med lite tomat och pressade citron över
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
När jag är sjuk och ur stånd att åstadkomma något ätbart är den stående menyn här hemma färdiggrillad kyckling med färdig potatissallad, samt färdig blåbärssoppa
Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök. Ansa och strimla purjolöken fint. Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.