Cowboysoppa 4 -6 persRecept. En matig och god köttfärssoppa i kylan sitter aldrig fel. En klick creme fraiche på toppen och lite persilja förhöjer smaken ytterligare
Fräs köttfärs och löksorterna i en stekpanna med olivolja tills köttfärsen är genomstekt. Tillsätt potatis och paprika och fräs i ytterligare någon minut
Ingredienser Portioner. 4 2 paprikor (gärna 1 röd och 1 grön) 500 g blandfärs 2 burkar vita bönor i tomatsås 2 1/2 dl vispgrädde Att ha hemma 1 tsk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk paprikapulver 1 tsk oregano salt peppar 2 1/2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Idag tänkte jag att vi skulle ge oss ut i Vilda Västern och äta Cowboysoppa. Ja, det var ju det här med Cowboysoppa - jag har hört så många prata om det och länge tänkt att det skulle kunna vara något som passade mig och min familj, men liksom aldrig riktigt kommit till skott att testa
Kylan biter sig ju envist kvar och vad kan då vara bättre än att värma sig med en varm soppa. ca 4 persca 400 g blandfärs1 gul lök, hackad1 vitlöksklyfta, pressadolja1-1,2 liter vatten2 köttbuljongtärningar6-8 potatisar, tärnade1 gul paprika, tärnad3 msk tomatpuré3 msk chilisås1 påse tacokrydda1 burk vita bönor i tomatsås2 ½ dl matgräddesalt och pepparKrutonger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.