Åh det var längesedan jag gjorde min egen pesto men i dag så Du hittar receptet nedan Alex är inte speciellt förtjust i pesto så det är väl därför det aldrig blir pesto här hemma, men efter att ha ätit dagens middag kan jag säga att det kommer serveras pesto minst en gång i månaden
Couscoussallad. Putsa fläskfilén och skär bort senor och hinnor med en vass kniv. Garnera fläskfilén med rostade pinjenötter och grovhackad basilika och servera den
Innan servering koka upp och smaksätt med ättika och kryddor. Servera med kokad potatis och rödbetor. älgben med kött kvarvatten2 köttbuljongtärningar10-12 krydpepparkorn10-12 svartpepparkorn2 dl okokt grötris till 6 dl kokt malt köttättikaköttbuljongsalt, pepparKoka älgbenen med kött på i buljong med krydd- och svartpepparkorn tills köttet lossnar lätt, tar några timmar
Gör du en lite större sats senap och dubblar receptet, kan du dessutom dela upp den och smaksätta på olika sätt, med vitlök, timjan, honung, saffran eller något annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.