½ tsk salt - lite drygt. Tillsätt salt ochbalsamico, och mixa senapen riktigt slät. Det finns massor med olika sorters senap att välja på i affärerna, och även på apoteket som gör sin
Blanda de olika senapssorternamed skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Jag vill ha bra kött, där djuren mått bra, under normala förhållanden och att vi tar tillvara allt vi kan på djuren och inte fortsätter med den slit-och-släng-mentalitet som många har idag
Jag lät mig inspireras av det fantastiska vinet vi köpte i Lyon i somras - en Crozes Hermitage (alternativt tips från Systemet längst ned) med underbar djup inlagd frukt och chokladton - och bestämde mig för att använda mina rominlagda fikon i rödvinssåskoket
Vit chokladkladdkaka med hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vit kladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Koka upp senapsfrönaoch vattnet. Grattis Viktoria och Daniel. är den då för stark, tillsätt mera honung, vill du ha den mera syrlig, tillsätt mera vittvinsvinäger
Och dessutom fick kan sin drömtårta, han har önskat sig en Bilxten Mc Queen-tårtaoch det fick han. För att uppfylla Vincents önskan så beställde vi en Blixten-tårta hos Ica Maxi, eftersom jag själv aldrig skulle kunna få till en Blixtentårta, är ju minst sagt opysslig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.