Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Jag anser attdetär hälsosamt att ha all typ av mat inkluderad i sin kost, dvs att man ska äta lite av allt så länge man tycker om det och inte har allergier eller intoleranser
Sedan ärdetatt rekommendera att inte göra dem så stora. Kvarg och Kesella är exakt samma sak MEN Kesella är Arlas varumärke för naturell som smaksatt kvarg med olika fetthalter
Det går nästa inte låta bli att baka något som innehåller Nutella. ½ dl vatten. Jag läste ett reportage om Smilla Luuk, som har bloggen Glutenfritt liv, och där fanns dethär receptet med
Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Tänder några värmeljus och funderar vad jag ska göra idag. Detär roligt att kunna ta fram hemma bakat fika bröd när man får besök eller själv blir sugen efter en lång promenad i kylan
Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Har läst att man kan även använda den i Whisky Sours
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.