Om du använder vanliga färdiga räkor, lägg i dem på slutet med chilin och persiljan istället. Perfekt vardagsmat för den som vill äta enkelt och nyttigt med rena smaker
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Tina räkorna. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken. Toppade härligheten medräkorna och pressade lite lime över det hela
Servera gärna med krossade jordnötter. Fräs räkor och pressad vitlök i olja. 150 g skalade räkor. Tillaga äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen och ställ dem sedan åt sidan
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.