Om du använder vanliga färdiga räkor, lägg i dem på slutet med chilin och persiljan istället. Det går att byta ut Scampi till bläckfisk eller vanliga räkor
Tina räkorna. Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken. Toppade härligheten medräkorna och pressade lite lime över det hela
Fräs räkor och pressad vitlök i olja. Servera gärna med krossade jordnötter. 150 g skalade räkor. Tillaga äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen och ställ dem sedan åt sidan
Blanda löken med avokado, rucola och räkor. sallad på räkor, avokado och rucola. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det som tar lite tid är att skala räkorna annars är det en riktigt snabb middagsrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.