14 st
kycklingbröstfiléer smakneutral olja för stekning 4 st ägg 1 pkt bacon 200 g körsbärstomater 2 st hjärtsallad 2 st avokado 100 g halvfast blåmögelost 1 st knippe gräslök salt och peppar Vinägrett 1 dl olivolja 0.33 dl vitvinsvinäger 2 tsk dijonsenap 2 tsk honung salt och pepparBryn kycklingfiléerna i olja i en panna på hög värme, sänk värmen och fortsätt steka tills de är genomstekta. Krydda med salt och peppar och låt svalna. Skär dem sedan i grova kuber.
1 Koka
äggen i cirka 8 minuter och låt dem svalna. Skala dem och skär i fjärdedelar.
1 Stek
bacon knaprig i torr panna, låt droppa av på smörpapper och skär i mindre bitar.
1 Halvera
tomaterna, plocka salladen grovt och skär avokadon i tärningar. Smula ner osten och skär gräslöken.
1 Vispa
ihop olivolja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med salt och peppar.
1 Servera
salladen på ett fat eller i en stor skål och fördela de olika påläggen på den. Ringla vinägretten över och garnera till sist med gräslök.
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Servera med bandpasta (gärna färsk), klyftpotatis och/eller en god grönsallad. Avsluta med riven ost. Klipp och kraperstek baconetoch strö det sedan över kycklingen
Kycklinglårfilé fylld med mozzarella och basilika, omlindade medbacon. Hon vill så gärna vara medoch är så fantastisk, envis, intresserad och kunnig då det gäller allt med matlagning och bakning
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Pensla dem med senap och peppra, salta och krydda med paprikapulver. Vi hade ris till med det går bra nog bra även med kokt potatis, pasta eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.