Sådan här fin vaniljglass som den jag lagar är alldeles fantastiskt god bara som den är, och tillsammans med denna rabarbersås blir det hela en lyxigt god efterätt, med smak av vår
Rabarbersås serveras varm till glass och annat gott. Lägg rabarbern, sirapen och kanelstången i en kastrull tillsammans med vattnet och sjud i 10 minuter. 1 tsk Dansukker vaniljsocker med äkta vanilj
Här har ni exempelvis en smarrig kyckligngratäng medrabarbersås på rabarber och gräslök. Idag har vi varit iväg på ett lite annorlunda tivoli, jag och min lilla samilj tillsammans med några vänner
Skulle ni nu inte ha sån tur så finns det ändå en lösning, de flesta ICA-affärer har nämligen paketerat lättrimmat kött som också har en lätt smak av rök, dock är det smaksatt med rökarom och alltså inte rökt på "riktigt"
Dela jättegärna med er. Onsdag - Kyckling i rabarbersås. När jag var barn firade vi alltid Midsommar i mina morföräldrars sommarstuga i Skåne tillsammans med alla min mammas syskon och alla mina kusiner
Skiva resten av rabarbern och koka upp dem hastigt i rabarbersåsen, låt svalna. Börja med plättarna. Skär ner halva mängden rabarber till rabarberkompotten i bitar och koka dem tillsammans med övriga ingredienser till en simmig konsistens
Lägg den sköljda avrunna strömmingen på en skärbräda med köttsidan uppåt. Skär tunna skivor av den andra citronhalvan och stick ner dem tillsammans med lagerbladen bland strömmingen
Rabarber är så gott och riktigt rolig grönsak att både baka och laga mat med. Rabarbersås. Jag åt den tillsammans med stekt lax, men jag kan tänka mig att den är riktigt god att ha till grillad halloumi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.