som saft och spädas med vatten, eller tilldrinkar och späda med kolsyrat vatten/läsk. Men vi testade iallafall Rabarbersirap som jag hittat recept till i en Allers-tidning
Bara att skära till de färdigkavlade plattorna, lägga i formar, fylla och sedan in i ugnen. Du kan även förbereda fram till gräddningen och förvara dem i kylen under tiden
Vrid varje strimla till skruvar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Dela degen i 2 delar och kavla eller tryck ut 1 del i taget på ett lätt mjölat bakbord till en rektangel ca 30×15 cm. Grädda dem mitt i ugnen cirka 10 minuter tills de fått fin färg
Till kaffet kanske det blir en Bountyboll, och däremellan någon god fiskrätt. Till snacksrullarna använde jag den här gången en tapenade från ICA med zucchini, paprika och aubergine, men jag har också gjort dem med pesto på soltorkad tomatcrème och med grön olivcrème
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.