Blanda äggulorna med sockerlagen i en skål. Ställ skålen i en kastrull med sjudande vatten. Parfait. Koka upp vatten, socker och honung och låt det kallna
Börja medcitronparfaiten. Sjud sedan på svag värme och rör hela tiden, helst med en träslev. Under tiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten
Kör kexen i en mixer till fina smulor, i med sockret och det smälta smöret. Vänd ner grädden och daimen i nougatröran, och fördela över digistivebotten
Här har jag försökt förnya desserten, basen är en rulltårta fylld med hallon och blåbär, två olika sorters glass, en digistivebotten och ett lager vitchoklad
Resultatet var helt ok, den ser otroligt läcker ut med sina tre lager (degistivebotten, mörkchokladtryffel och vitchokladtryffel), men är som ni kanske kan förstå väldigt mäktig och söt
Citronparfait. Vispa äggulorna pösiga tillsammans med flor- och vaniljsockret. Tvätta citronerna i ljummet vatten och riv skalet fint utan att få med det vita
Börja medcitronparfaiten. Sjud sedan på svag värme och rör hela tiden, helst med en träslev. Under tiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten
vårdessert, särskild med rabarber. Citronparfait. med lite smör. och jag fordrar med bakplåtspapper så. Vispa äggulorna lätt med sockret och slå det över vaniljmjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.